Zooplus partnerlink
Vanaf nu schenkt Zooplus ons een percentage van elke verkoop die via onderstaande banner gebeurt! zooplus.nl

Wij zijn een vzw die afhangt van donaties (zowel in geld als in goederen) en adopties op afstand.

Nous sommes une asbl qui dépend entièrement des dons (argent ainsi que marchandise) et adoptions à distance.

Stortingen (met fiscaal attest vanaf 40 euro per jaar!)  kunnen gebeuren op één van de  rekeningnummers van VZW FSPCA:

Dons en argent (avec attestation fiscale à partir de 40 euro par an!) peuvent se faire sur le compte de l’asbl :

ING

363-0933069-66

IBAN: BE07 3630 9330 6966

BIC: BBRUBEBB

 

Alvast bedankt! Merci d’avance!

6 Responses to “Steun onze opvang – Soutenez notre refuge”

 • Annelies:

  hey.
  ik heb voor jullie te steunen drie smsjes gestuudd?
  houden jullie daar veel van over? of is het de zuivere 2 euro

 • Aline:

  Hallo,

  Ik had jullie al een berichtje gestuurd via de website, maar ook nog eens langs deze weg een dikke proficiat voor wat jullie doen,om de lieve diertjes de nodige hulp te bieden! Zelf ben ik opgegegroeid tussen de kippen, honden, katten, hangbuikvarkens, ganzen, .. noem maar op! Ik ben dan ook een héle grote dierenvriend, en ben begonnen met thuisstudie dierenverzorging om hier dan ook mijn droom en beroep van te kunnen maken. En ik zou maar al te graag helpen als vrijwilligster bij jullie, dit zou mij en de diertjes heel gelukkig maken. En met de nodige bijdrage financieel als materieel help ik graag.
  Kan ik wat meer informatie krijgen omtrend het vrijwilligerswerk, of kom ik het best eens langs? 🙂
  Alvast bedankt en nog een ee, dikke bravo en nog veel succes! Hopelijk tot snel!

  Groetjes, Aline

 • weet er alles van heb ook zo een galgo geadopteerd ,maar ik zal mijn steentje bijdragen

 • RAMSESJE:

  Lieve mensen van FSPCA,

  Ik mailde naar Pol Goossen, om het dierenleed in Tenerife aan te klagen (zie mijn uitleg op mijn profiel-pagina), na mijn bezoek aan een asiel, en het aanschouwen van de schrijnende situatie ter plaatse… Op dàt moment heb ik besloten : hier doé ik iets aan, dit kàn ik niet als mens “gewoon naast me neerleggen”, of aan struisvogelpolitiek doen. Ik ben dus Meter geworden van het asiel LIVE ARICO in Tenerife (ondergebracht in Finca Chasague, Zuid-Tenerife), en kan zo een klein beetje bijdragen van hieruit om die diertjes (en hun verantwoordelijke, Eugenio, en zijn medewerkers) een hart onder de riem te steken… Wat die mensen dààr realiseren, met 300 honden die ze constant moeten opvangen, met weinig financiële middelen of gepaste infrastructuur, dat grenst aan het ongelofelijke… Maar, die mensen HOUDEN ENORM van dieren, en kùnnen niet aan de kantlijn gaan staan… Ze werken dagelijks met velen, om het asiel voor zijn kleine bewoners een beetje leefbaar te maken. Spijtig genoeg moeten er ook veel honden afgemaakt worden, omdat ze té vreselijk mishandeld, ziek, uitgeput of uitgehongerd bij Eugenio aankomen… En, dan zijn er nog vele vele andere asielen daar, op dat relatief kleine eiland Tenerife… Allemaal bijna, draaien ze op de sterke schouders van vrijwilligers, of toeristen die daar de wintermaanden verblijven, en een halve of ganse dag per week de handen uit de mouwen gaan steken. Zo zijn er LIVE ARICO Charity Shops, op diverse toeristische plaatsen, of op markten, ook gerund door vrijwilligers… en zij zamelen 2dehands-kleding, schoenen, decoratie enz. in, om die dan weer door te verkopen… àllemaal, om het asiel van een beetje geld te voorzien… Om de honden verzorging, en medische begeleiding te kunnen aanbieden…Want, dierenartsen zijn duur, ook op Tenerife. Ik heb GROTE BEWONDERING gekregen voor die mensen ginds, en, dat geldt nu ook voor jullie, sinds ik van Pol vernomen heb wàt jullie doen, en via jullie website dat nu ook ontdek… PROFICIAT, ECHT, UIT DE GROND VAN MIJN HART !
  Ik hoop eens te mogen langskomen bij jullie, want, mijn roots zitten in Geraardsbergen, en, ik kom er binnenkort langs, op familiebezoek (nu woon ik in Oostende). Het zou fijn zijn, indien ik eens mocht een bezoekje brengen, en een praatje maken met jullie ?
  Ik heb alvast een gift gedaan via PayPal, en ik beloof dat in de toekomst nog te doen! Ik verloor 4 weken geleden mijn lieve schat RAMSES (een Engelse Staff van 13 j. oud), en, ik ben er nog kapot van… Ik moest hem laten inslapen, maar KON DAT EIGENLIJK niet, dus ik zit in de knoop met mezelf. Ik vermoed dat jullie dit bijna dagelijks meemaken ? Je hart breekt, maar je kan niet anders ?
  Het zou fijn zijn, indien jullie de link van LIVE ARICO in Tenerife ook willen op jullie site zetten ? Jullie vinden ze ook op Faccebook, of, via hun verantwoordelijke stichter, Eugenio Da Mommio. Nog fijner zou het zijn, indien er bijkomende Peters en Meters gevonden worden (aan 6 eur per maand), voor het asiel van Live Arico.
  Ik hoop dat er op Europees vlak initiatieven komen, die deze dierenmishandeling en -verwaarlozing voor altijd kunnen doen stoppen… en bijgevolg de jaarlijkse, nieuwe aanvoer van jonge, mishandelde dieren in Spaanse asielen een halt kunnen toeroepen! Ik ga binnenkort een Europees Politicus aanschrijven, om de problematiek aan te kaarten ! Er moet aan de WORTEL, AAN DE OORSPRONG van het probleem iets worden gedaan, zoniet blijven deze asielen volstromen, jaar na jaar ! Het blijft op die manier “water dragen naar de zee”, voor al die mensen ginds, in de diverse asielen…. Aan hun werk komt op déze manier NOOIT een einde…. Er moét iets FUNDAMENTEELS veranderen !
  Dank voor jullie feedback… ik stel die enorm op prijs !
  Lieve groetjes, en DANK VOOR WAT JULLIE DOEN, VANWEGE DE DIEREN !
  Oh ja, ik ben ook Meter van een paard in THE OLD HORSES LODGE in laarne…. ook hen ga ik binnenkort eens bezoeken, om het mooie werk dat ze doen te gaan bewonderen, en aan te moedigen…. en, dat wil ik ook t.o.v. jullie doen !

  groetjes vanuit Oostende ! GERDA VAN DE PONTSEELE

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.